Ahogy maguk mögött hagyjuk a karácsonyi ajándékozást és rokonlátogatást és közeledünk az év utolsó napjához, egyre élesebben hatol belénk a kérdés: Mit vegyek fel Szilveszterkor?

A megfelelő Szilveszter esti viselet kiválasztása nem kevésbé fontos, mint az évet lezáró program megszervezése. A fényes felületek, a flitterek,  a klasszikusok, mint a kis fekete és a bársony, valamint az izgalmas szabásvonalak és kiegészítők számtalan lehetőséget rejtenek. Ezek felhasználásával állítottam össze néhány parádés partiszettet.

 

Mit vegyek fel Szilveszterkor

1. Bármely jól szabott kis feketéből lehet szilveszteri partiszett. Válassz hozzá csillogó, feltűnő kiegészítőket!

2. A fényes felületű bőr is lehet olyan ragyogó, mint a flitter. A masnis sort a szaténblúzzal és a merev kézitáskával inkább konzervatív. Jó kontrasztjuk azonban a különleges bőrkabát és a csillogó felületű zoknicsizma.

3. Ez egy igazán fiatalos és kényelmes szilveszteri öltözék, mely tökéletes választás házibulira.

 

Mit vegyek fel Szilveszterkor

4. A Szilveszterkor elmaradhatatlan flitter ezúttal a szoknyán jelenik meg. Az elegánsan extravagáns hatást tovább fokozza az aszimmetrikus felső és a feltűnő cipő.

5. Ritkán van alkalom bársonyt viselni. Ha színházi programra vagy elegáns vacsorára készülsz, ez a megfelelő választás. A bársony szigorát enyhítsd bohókás táskával vagy harsány lábbelivel!

6. A klasszikus táncos-eszméletvesztős: flitteres miniruha és bársonycsizma!

 

Ez is érdekelhet:

Munkából karácsonyi partira

Mit vegyek fel karácsonyi vacsorára?

Mit vegyek fel karácsonyi céges partira?

Képek forrása: Polyvore

Ha tetszett a cikk, kövess a Facebookon: https://www.facebook.com/yourstyleguidebyevakocsis/