Tudj meg mindent adottságaidról, találjuk meg együtt színeidet, fazonjaidat és stílusodat!

Mennyiben több a teljes körű stylist tanácsadás a színtanácsadásnál?

A színtanácsadás csak a kezdet, az első mérföldkő a tökéletes megjelenés felé vezető úton, az eszköz annak megállapítására, mely színekben festesz a legharmonikusabban, legfiatalosabban.

A teljes körű stylist tanácsadás keretében ennél sokkal tovább jutunk majd együtt. A színtanácsadás mellett a teljes körű stylist tanácsadás alkalmával teljes testalkat-elemzésre és stílustanácsadásra is sor kerül. Elemezzük vízszintes és függőleges testarányaidat és ezek alapján meghatározzuk a számodra előnyös ruha- és cipőfazonokat és kiegészítőket. Közösen alakítjuk ki a személyiségedhez és életmódodhoz leginkább illeszkedő stílust. Azt is megtudhatod, hogy az aktuális trendek közül melyek építhetők be a stílusodba. A színkártya mellett kapsz egy leírást is, mely tartalmazza az alkatodhoz illő öltözködés szabályait.

Ha igénybe veszed teljes körű stylist tanácsadási szolgáltatásomat, egy extra szolgáltatásban is részed lehet! Elvégzek ugyanis egy arcforma-elemzést, ami alapján kiválasztjuk azokat a nyakláncokat és fülbevalókat, amelyek arcformádhoz leginkább illenek.

Tökéletes megjelenésre vágysz? Akkor olyan szolgáltatásra van szükséged, mely egyszerre foglalkozik színeiddel, alkatoddal, stílusoddal és az arcodhoz illő kiegészítőkkel. Ezt tudja a teljes körű stylist szolgáltatás!

Helyszín: A tanácsadásra sor kerülhet otthonodban – ez azért praktikus, mert átnézhetjük együtt a sminkkészletedet és megmutathatsz néhány olyan ruhát, aminek a színével, szabásával  vagy stílusával kapcsolatban kérdésed van- vagy egy általam biztosított 11. kerületi helyszínen.

Időtartam: 3 óra
Ár:
Kiszállási díj:

Ha további kérdésed van, itt teheted fel: