A hölgyek hetekig képesek gyötrődni azon, mit vegyenek fel a karácsonyi céges partira. Kiöltözni mindig jó, de ha a kollégák előtt tesszük, az szuper izgalmas. Más emberként, a megszokott külsőnktől elrugaszkodva léphetünk eléjük, arról nem is beszélve, hogy akár villanthatunk is, hiszen a szigorú munkahelyi öltözködési szabályok ezúttal nem érvényesek.

A teljesség igénye nélkül összeállítottam néhány szettet, melyekből Te is meríthetsz néhány ötletet öltözéked megkomponálásához.Mit vegyek fel karácsonyi céges partira

 

Mini blúzzal és gyöngysorral

Egész évben arra vártál, hogy a legfeljebb a térd középvonaláig érő szoknyát minire cserélhesd? Ez kitűnő alkalom, hogy megmutasd lábaidat! A gyöngysor pedig maga a csoda! Még a kislányos, kantáros miniszoknyát is partiszetté varázsolja!

Ezüst ingruha

Karácsonykor végre viselhetsz ezüstöt. Ez a ruha attól sikkes, hogy az extravagáns anyag egyszerű szabásvonallal párosul.

Zöld egészruha

Ha csak annyit teszel, hogy egy visszafogott ruhához feltűnő kiegészítőket választasz, máris ünnepivé tetted a szettedet.Mit vegyek fel karácsonyi céges partira

 

Csipkeruha

Ha nőiességedet évközben börtönbe zárja a munkaruha, válassz olyan extra nőies szettet, mint ez a csipkeruha bársonyszandállal!

Fekete felső és aszimmetrikus szoknya

Ebben az öltözékben egyszerre villanthatsz kart és lábat és állhatsz készen arra az eshetőségre, ha a parti táncos mulatságba fordul.

Masnis blúz fekete szoknyával

Ha nem mersz messzire elszakadni az irodai öltözéktől, vagy épp ellenkezőleg, az a kitörés számodra a hétköznapokból, hogy szuper elegánsan öltözöl fel, remek választás egy hosszú szoknya és egy elegáns felső. A fekete-fehér összeállítás mindig ünnepi, a masnik és a csillámok pedig csak tovább fokozzák a hatást.

 

Ez is érdekelhet:

Mit vegyek fel karácsonyi vacsorára?

Munkából karácsonyi partira

Mit vegyek fel Szilveszterkor?

Képek forrása: Polyvore

Ha tetszett a cikk, kövess a Facebookon: https://www.facebook.com/yourstyleguidebyevakocsis/

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés