Kinek ajánlom stylist szolgáltatásaimat?

Nemtől és kortól függetlenül mindenkinek, aki úgy érzi, szeretne többet tudni természetes adottságairól és arról, hogyan lehet azokat maximálisan kihasználni.

Azoknak, akiknek tele van ruhával a szekrényük, mégsem tudnak mit felvenni.

Azoknak, akik úgy érzik, semmi sem áll jól nekik, bizonytalanok hajszínük, ruhájuk színei vagy fazonja tekintetében.

Mindazoknak, akik órákat töltenek a próbafülkében, mégsem elégedettek a vásárlás végeredményével.

Neked is szükséged lehet stylistra!

Ha tisztába jössz azzal, mely színek és fazonok állnak Neked a legjobban, és sikerül saját stílusodat kialakítanunk, rengeteg időt spórolhatsz meg vásárlásaid során, hiszen tudni fogod, melyek azok a ruhadarabok, melyek valóban illenek Hozzád és már csak ezekre kell koncentrálnod. Gardróbodat segítségemmel – gardróbrendezési és közös vásárlási szolgáltatásaimat igénybe véve – átláthatóvá és takarékossá teheted. Ki ne szeretne olyan gardróbot, melyben minden illik mindenhez, nincs benne semmi felesleges és percek alatt kiválasztható belőle az aznapi öltözék?

Stylist szolgáltatást igénybe venni nem luxus, hanem egy ésszerű és gyorsan megtérülő befektetés. Egy jobb farmer áráért olyan információ-csomagot kapsz, melyet élethossziglan fogsz tudni hasznosítani. Ha mindig magaddal hordod színkártyádat és testakat-kártyádat (lásd SZÍNTANÁCSADÁS, illetve TELJES KÖRŰ TANÁCSADÁS), a vásárlás garantáltan idő- és költséghatékony lesz. Megtanulsz villámgyorsan válogatni az egyes ruhadarabok és kiegészítők között és nem veszel többé olyat, amit később nem viselsz.

Válassz hát stylist szolgáltatásaim közül!

SZÍNTANÁCSADÁS

A színtanácsadás során megállapítom, melyik évszaktípusba tartozol és mely színek és ékszerek viselése a legelőnyösebb számodra. Öltözködési tanácsok mellett hajfestési és sminkelési tanácsokkal is ellátlak. A tanácsadás végén kapsz egy személyre szabott színkártyát, melyet vásárlásaidra magaddal vihetsz.

Időtartam: 2 óra

Részletes leírást és további információt a SZÍNTANÁCSADÁS aloldalon találsz.

TELJES KÖRŰ STYLIST TANÁCSADÁS

A teljes körű stylist tanácsadás keretében színtanácsadás mellett teljes testalkat-elemzésre, arcforma-elemzésre és stílustanácsadásra is sor kerül. Elemezzük vízszintes és függőleges testarányaidat és ezek alapján meghatározzuk a számodra előnyös ruha- és cipőfazonokat és kiegészítőket. Közösen alakítjuk ki a személyiségedhez és életmódodhoz leginkább illeszkedő stílust. Azt is megtudhatod, hogy az aktuális trendek közül melyek építhetők be a stílusodba. A színkártya mellett kapsz egy leírást is, mely tartalmazza az alkatodhoz illő öltözködés szabályait.

Időtartam: 3 óra

Részletes leírást és további információt a TELJES KÖRŰ STYLIST TANÁCSADÁS aloldalon találsz.

GARDRÓBRENDEZÉS

E szolgáltatás keretében a teljes körű tanácsadást követően átnézzük ruhásszekrényed tartalmát. Kiválogatjuk azokat a darabokat, melyek viselése ajánlott számodra és ezekből stylingolok számodra néhány szettet. Megmutatom, hogyan használd a kiegészítőket és megbeszéljük, milyen alapdarabokat szükséges beszerezned.

Időtartam: 3+2 óra

Részletes leírást és további információt a GARDRÓBRENDEZÉS aloldalon találsz.

KÖZÖS VÁSÁRLÁS

Közös vásárlásra csak teljes körű tanácsadást követően van lehetőség. Erre a korlátozásra azért van szükség, hogy pontosan értsd, miért javaslok számodra bizonyos színeket és fazonokat. Vásárolhatunk együtt alkalomra és felfrissíthetjük közösen a gardróbodat is.

Időtartam: 3+3 óra

Részletes leírást és további információt a KÖZÖS VÁSÁRLÁS aloldalon találsz.

MEGA CSOMAG

A mega csomag tartalmazza az összes fenti szolgáltatást. Azok számára ajánlom, akik szakember segítségével szeretnék ruhatáruk teljes átalakítását megvalósítani.

Időtartam: 5+3 óra

Részletes leírást és további információt a MEGA CSOMAG aloldalon találsz.

ÚJ! Gardrób rendszerezés

Ha rend van a gardróbodban, a napi rendrakás már csak annyiból áll, hogy használat, tisztítás után minden egyes darabot visszateszel a helyére. Nincs több elfeledett ruha, cipő, nincsenek szanaszét heverő vagy a szekrénybe begyűrt holmik. A szolgáltatás keretében együtt találjuk meg ruháid, cipőid és divatkiegészítőid számára az ideális és fenntartható tárolást.

Időtartam: 2-4 óra

Részletes leírást és további információt a GARDRÓB RENDSZEREZÉS aloldalon találsz.

EXTRA STYLIST SZOLGÁLTATÁSOK, MEGÁLLAPODÁS ALAPJÁN

  • Közreműködés tesztfotózásokon. A szolgáltatást kezdő modellek részére ajánlom.
  • Közreműködés portréfotózásokon. Szívesen bújnál néhány órára olyan bőrbe, melyben még sosem voltál? Vagy csak szeretnél végre néhány jó képet magadról, esetleg meglepnéd a párodat egy sorozattal? Ha nem tudod, mit viselj a fotózáson, fordulj hozzám bizalommal!

Részletes leírást és további információt a EXTRA STYLIST SZOLGÁLTATÁSOK aloldalon találsz.

Ajándékutalvány

Szolgáltatásaimat ajándékutalvány formájában is megvásárolhatod. Az utalványokat ajánlott küldeményként továbbítom. Megrendelésedet e-mailben az info@ysg.hu e-mail címen és a +3630/4181102 telefonszámon adhatod le.

Részletes leírást és további információt az AJÁNDÉKUTALVÁNY aloldalon találsz.

Ha kérdésed van, itt teheted fel: