“Szükségem van megerősítésre vásárlás során, de nem bízom sem a barátnőim, sem az anyám értékítéletében.

“Belebújok az álomruhába, nézem magam a tükörben és fogalmam sincs, hogy jó vagy rossz, amit látok.”

“Végre találok valamit, ami tetszik és jól is áll. De mivel fogom hordani? Milyen cipő, milyen kabát, stb. illik hozzá?”

Utálom a ruháimat, legszívesebben kidobnám az összeset és újakat vennék helyettük, de nem tudom, hogy fogjak hozzá.”

“Annyi mindent vettem már, ami otthon már nem tetszett és végül sosem vettem fel. Kellene valaki, aki segít olyan ruhát választani, ami valóban jól áll és illik hozzám.”

“Kevés olyan ruházati eladóval találkoztam, aki képes és hajlandó lett volna tanácsokkal is ellátni.”

Magadra ismersz? Tudsz azonosulni a fenti gondolatok bármelyikével? Akkor neked a közös vásárlási szolgáltatásra van szükséged!

Hogyan zajlik a közös vásárlás?

Közös vásárlásra csak teljes körű stylist tanácsadást követően van lehetőség. Erre a korlátozásra azért van szükség, hogy pontosan értsd, miért javaslok számodra bizonyos színeket és fazonokat. A tanácsadás alkalmával tisztázzuk, milyen ruhadarabokra és kiegészítőkre van szükséged és mindezeket hol fogjuk beszerezni. A közös vásárlásra néhány nappal később szokott sor kerülni. A rendelkezésre álló időben felmérem a kínálatot, kiválasztom és befotózom mindazt, amit felpróbálni javaslok. Így a közös vásárlás gyors és hatékony lesz.

Teljes körű stylist tanácsadás helyszíne: A tanácsadásra sor kerülhet otthonodban – ez azért praktikus, mert átnézhetjük együtt a sminkkészletedet és megmutathatsz néhány olyan ruhát, aminek a színével, szabásával  vagy stílusával kapcsolatban kérdésed van- vagy egy általam biztosított 11. kerületi helyszínen.

Időtartam: 3+3 óra
Ár:
Kiszállási díj:

Ha további kérdésed van, itt teheted fel: