Gondolj csak bele, milyen egyszerűvé és gyorssá válna a vásárlás, ha az üzleteket járva nem a teljes színválasztékban kellene keresned a megfelelő ruhadarabot, hanem tudnád, melyek a TE SZÍNEID és már csak azokra kellene koncentrálnod! Képzeld csak el, milyen átlátható és takarékos lenne az a gardrób, amelyben minden illik mindenhez, ami a színeket illeti! Pontosan ezt nyújtja számodra színtanácsadási szolgáltatásom, sőt, ennél is többet!

A színtanácsadás során mintegy 80 színes kendő segítségével végzek színtesztet és határozom meg, melyik évszaktípusba tartozol.  Ha áttérsz az évszaktípus szerinti öltözködésre, nem csak a vásárlási folyamat egyszerűsödik le, de megjelenésed is garantáltan harmonikusabb lesz. A számodra megfelelő színek az arcodat kiemelik, simábbnak, tökéletesebbnek és fiatalabbnak láttatják és egészségesebb színben tüntetik fel.

A színtanácsadás alkalmával megállapítom, mely színek és ékszerek viselése a legelőnyösebb számodra. Öltözködési tanácsok mellett hajfestési és sminkelési tanácsokkal is ellátlak. A színtanácsadás végén kapsz egy személyre szabott színkártyát, melyet vásárlásaidra magaddal vihetsz. A kártya használatára vonatkozóan ellátlak a szükséges instrukciókkal.

Ne feledd! A helyes színválasztás nem stílusérzék kérdése, hanem a fényvisszaverődés fizikai törvényszerűségének figyelembe vételén alapuló, racionális döntés. Ezért színtanácsadásra mindenkinek szüksége van, aki szeretne jobban kinézni, a divatőrülteknek éppúgy, mint azoknak, akiket hidegen hagy a divat.

Helyszín: A tanácsadásra sor kerülhet otthonodban – ez azért praktikus, mert átnézhetjük együtt a sminkkészletedet és megmutathatsz néhány olyan ruhát, aminek a színével kapcsolatban kérdésed van- vagy egy általam biztosított 11. kerületi helyszínen.

Időtartam: 1,5-2 óra
Ár:
Kiszállási díj:

Ha kérdésed van, itt teheted fel: