Nyitott vagy egy megújult gardróbra?

Az új gardrób kialakításának első lépése a gardróbrendezés. A gardróbrendezést mindenképp meg kell előznie egy teljes körű stylist tanácsadásnak, hogy pontosan értsd, milyen okból támogatok vagy nem támogatok bizonyos színeket, fazonokat, kiegészítőket.

A gardróbrendezés célja egy takarékos, áttekinthető gardrób kialakítása. Ebben a gardróbban minden alapdarab megtalálható, a ruhadarabok remekül kombinálhatók egymással. Nincs benne semmi felesleges, semmi oda nem illő. A gardróbrendezés után ruhásszekrényedet leginkább a színek harmóniájával, a stílus egységével és a fazonok megfelelőségével lehet jellemezni.

A gardróbrendezés során átnézzük ruhásszekrényed tartalmát. Kiválogatjuk azokat a darabokat, melyek viselése ajánlott számodra és ezekből stylingolok számodra néhány szettet. Megmutatom, hogyan használd a kiegészítőket és ha hiányoznak alapdarabjaid, megbeszéljük, mik ezek és hol szerezheted be őket.

A gardróbrendezésben abszolút szabadelvű vagyok. Azaz:

  1. Csak annyit mutatsz meg nekem a gardróbodból, amennyit te meg szeretnél mutatni.
  2. Csak azt a ruhát próbálod fel, amit te fel szeretnél próbálni.
  3. Nem fogok kidobatni veled semmit, amit meg szeretnél tartani.
  4. Tiszteletben tartom, ha érzelmileg kötődsz valamely darabhoz.
  5. A döntéseket te hozod meg, én csak javaslatokat teszek.

Helyszín: Ezt a szolgáltatást természetesen az otthonodban nyújtom.

Időtartam: 3+2 óra
Ár:
Kiszállási díj:

A gardróbrendezés mellé igénybe veheted gardrób rendszerezési szolgáltatásomat is. Selejtezés után együtt találjuk meg az ideális tárolást ruháid, cipőid és kiegészítőid számára.

Ha a gardróbrendezés végeztével ruhásszekrényed üresnek tűnik, ne bizonytalanodj el, hiszen erre is van megoldásom, mégpedig a közös vásárlás szolgáltatás!

Ha további kérdésed van, itt teheted fel: