A katonai zöld hagyományosan az őszi szezon és a military stílus színe. Meglepő módon azonban újra és újra felbukkan a tavaszi-nyári divatszínek közt is és számos izgalmas módon ölt testet az üzletekben.

Az alábbi összeállítást azoknak készítettem, akik mindeddig ódzkodtak akár a katonai zöldtől, akár a military stílustól. Azt szeretném ugyanis megmutatni, hogy a katonai zöld nyáron is viselhető és akkor is lehet stílusos, ha az ebben a színben készült ruhadarab a military stílusra olyannyira jellemző zsebek, vállpántok, gombok, fűzések és egyebek mindegyikét nélkülözi.

Katonai zöld

Egy izgalmas szabásvonallal rendelkező, rafinált, mini overál semmi esetre sem a katonai öltözéket juttatja eszünkbe. (1. kép)

Katonai zöld fürdőruha? Ritka vendég a strandokon, de miért ne viselhetnéd? Válassz élénkebb árnyalatot és merészségedet értékelni fogják! (2. kép)

A szupernőies pliszírozott szoknya zöldben, feketével kombinálva, igazán kifinomult választás. (4. kép)

A fodrok és a masnik nem csak cukorkaszínben mutatnak jól. Sőt, sokkal izgalmasabbnak hatnak egy olyan visszafogott színben, mint a katonai zöld! (3, 5. kép)

Hűvösebb időben kabátka helyett viselj köntöst! Igazán sikkes választás akár katonai zöldben is! A katonai zöld jól megfér a printelt vagy hímzett virágokkal és ezzel hálószobák hangulatát is megidézi. (6. kép)

Képzeld csak, a divatszíneket hagyományosan, szezonról-szezonra kiválasztó testület a katonai zöld divatszínek közé emelésével az egészséges életre szeretné felhívni a figyelmet. Mi lehetne hát jobb párosítás, mint a katonai zöld és a sportcipő? (7. kép)

 

Még több nyári divatszín itt!

Nyári divatszínek videó: https://www.youtube.com/watch?v=3VTDrO6EbLc

Ha tetszett a cikk, kövess a Facebookon: https://www.facebook.com/yourstyleguidebyevakocsis/

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés