2016. április 16.

A Heinrich Alkotói Szint mára fogalommá vált a magyar design világában. Tehetséges ruhatervezők, tárgytervezők, grafikusok, képzőművészek dolgoznak itt egymást segítve, összehangoltan. A napokban Heinrich Udvarban a divattervezők köre ismét bővült, újabb alkotóműhelyek nyíltak, melyekben fiatal divattervezők és tárgytervezők dolgoznak.

fiatal divattervezők

Csermák Dóra több, mint hét éve foglalkozik ékszerkészítéssel. Kedvenc alapanyaga az alumínium, formavilágát pedig a geometrikus és a természetből vett formák uralják.

 

fiatal divattervezők

A BERBLOOM márka megálmodója és dizájnere Sitku Bernadett, aki mindössze két éve foglalkozik divattervezéssel, finom, nőies, bájos ruháival azonban máris felhívta magára a figyelmet.

fiatal divattervezők

Béres Blanka márkája, a B’BLANKA tavaszi/nyári kollekcióját a rózsaablakok ihlették és a Magic Mirror fantázianevet kapta.

 

fiatal divattervezők

Nagy Sarolta NASHA névre keresztelt, egyedi, kézzel készített ékszereit változatos anyaghasználat jellemzi. Fémmel, bőrrel, gyurmával dolgozik, kedveli a geometrikus formákat és az extrém vonalakat.

 

fiatal divattervezők

A közös bőrös alkotóteremben három alkotó négy márkája készül. A STOJKA fő terméke a hátizsák. Bartos Tímea márkája, a TIMEABARTOS egyedi formavilágával tűnik ki. Albert Tímea TIMROSE névre keresztelt kiegészítőivel a férfiakat célozza meg. Kettejük közös kollekciója, a SURTEES újító formái és tavaszra hangolt, finom színei szemet gyönyörködtetőek.

 

Ha tetszett a cikk, kövess a Facebookon: https://www.facebook.com/yourstyleguidebyevakocsis/

 

Mentés

Mentés