Fénylő orchidealila

Divatszínek 2015 ősz

A szezon koronaékszerének tartott szín számos jelzőt juttat eszünkbe: hűvösen érzéki, titokzatos, vibráló, kifürkészhetetlen, izgalmas, merész és kreatív. Kivételes drámai hatását annak köszönheti, hogy egyszerre viseli magán egy ásvány és egy virág jellegzetességeit.

Tengerkék

Divatszínek 2015 ősz

Ez a szín egyszerre kék és zöld, hideg és meleg. Ettől a kettősségtől lesz páratlanul hívogató, buja és elegáns, akárcsak a tengeröblök hűs türkizkék vize.

Kadmiumnarancs

Divatszínek 2015 ősz

A hippi kultúra vidámságát, szertelenségét és optimizmusát felidéző szín erős és drámai hatást kölcsönöz öltözékünknek, akár önállóan, nagy felületen, akár színkontraszt részeként alkalmazzuk.

Sivatagi hamvaszöld

Divatszínek 2015 ősz

Ez a nyugalmat és visszafogottságot árasztó szürkészöld árnyalat attól lesz stílusos és hatásos, hogy mindazokat a dolgokat eleveníti fel, melyek valódiak és természetesek.

Puharózsaszín

Divatszínek 2015 ősz

A kasmírgyapjú tapintásához hasonlóan finom és puha szín úgy lett megkomponálva, hogy elegáns, gazdag, hűvös és összeszedett benyomást keltsen.

Fűszerzöld

Divatszínek 2015 ősz

Az eddig a military és a szafari stílus alapszíneként ismert szín ősszel új értelmet kap. Viselője választékos, kifinomult ízléséről tanúskodik és a természet és a föld szeretetére tanít.

Fakó burgundi

Divatszínek 2015 ősz

A bor vörösesbarna színét idéző árnyalat finomságot, melegséget, stabilitást sugároz. A férfiak és nők ruhatárában egyaránt helye lesz ősszel, hogy viselőjét magabiztossággal és kifinomultsággal ruházza fel.

Aranyló tölgy

Divatszínek 2015 ősz

Ahogyan a tölgyfapadló hívogató melegséggel árasztja el a lakást, úgy önt el bennünket a gondoskodás, kényelem és optimizmus kellemes érzése az aranyló tölgy színű textilek láttán.

Sötét víztükör

Divatszínek 2015 ősz

A sötétkéknek ez a hideg, mély árnyalata ahhoz az énünkhöz szól, mely stabilitásra és biztonságra vágyik. Megbízható és komoly megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Viharkék

Divatszínek 2015 ősz

Ez a hideg, a borult égboltot idéző szín erőt, megbízhatóságot és állandóságot sugall. Viselése egyet jelent a minőséggel és a luxussal.

 

 

Forrás: http://www.pantone.com/pages/fcr/?season=fall&year=2015&pid=11

Képek forrása: https://www.google.hu/, https://hu.pinterest.com/

Ha tetszett az összeállítás, kövess a Facebookon is: https://www.facebook.com/yourstyleguidebyevakocsis/

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés