2015. december 2.

Alig esett le az első hó, a divatvilág máris a tavaszi szezonra készül. A Calzedonia, Intimissimi és Tezenis márkákat tömörítő CALZEDONIA GROUP ma mutatta be 2016 tavaszi/nyári kollekcióját. A bemutatón magam is részt vettem. Képes beszámolómból Te is megtudhatod, milyen meglepetéseket tartogatnak az egyes márkák a női vásárlók számára a tavaszi/nyári időszakra.

2016 tavaszi nyári divat

A márka rendkívüli innovativitása leginkább a harisnyakollekciójában érhető tetten. A magas minőség üdítően újszerű mintákkal párosul. A minták fiatalosak, lendületesek és alig várjuk, hogy az utcai divatban is viszontlássuk őket! A Calzedonia másik kiemelkedő termékcsoportja a fürdőruha és strandruha. A nyári kollekcióban nagyon erős lesz a sportos vonal: a nagy rugalmasságú, kényelmes, a test mozgását követő anyagok fürdőruhák vagány, élénk, fluorszkáló színekben pompáznak majd, csakúgy, mint a hozzájuk illő strandruhák.

Intimissimi

Az Intimissimi fehérneműi egy szezonon belül hagyományosan többféle stílust képviselnek. A virágmminták és a pasztell színek kifinomultak és visszafogottak, csipkével kombinálva viszont érzékiek. A hófehér fehérneműk könnyedek, elegánsak és a tisztaság örök érzetét keltik. A csábítás eszközéül szolgáló fekete fehérneműk az izgalmas, aprólékosan kidolgozott részletektől – mint a csipke, fodor, szegélyek – lesznek igazán romantikusak.

IntimissimiA Tezenis a küszöbön álló szezonban újraértelmezi a farmert és férfias farmeringeivel, kezeslábasaival újfajta safari stílust teremt. A  20-as évek garconne világát az erős tónuskontrasztok, szövetnadrágok és nadrágtartók elevenítik fel. A leghangsúlyosabb divatirány azonban a lezser, játékos stílus: pöttyök, csíkok, feliratok, pasztellszínek, margaréta és édességminták köszönnek ránk a Tezenis tavaszi/nyári kollekciójának darabjairól.

 

A Calzedonia Group termékeit itt találod.

Ha tetszett a cikk, kövess a Facebookon: https://www.facebook.com/yourstyleguidebyevakocsis/