A magas derekú nadrág újra és újra divatba jön, sokunk örömére. Egyszerre éljenzik magasak és alacsonyak, vékonyak és molettek. Hogy miért ennyire szerethető? Mert számos változata közt mindenki megtalálja a testalkatához, testmagasságához, stílusához leginkább illőt!

 

Magas derekú nadrág #1 – TRAPÉZ

magas derekú nadrág

A magas derekú nadrágok legnépszerűbb változata a z0-es éveket idéző trapéznadrág.
A vékony alkatúak karcsú alakját kihangsúlyozza, a szélesebb csípővel rendelkezők sziluettjét pedig arányossá teszi, azáltal, hogy kiegyensúlyozza a csípőt.
A magas szabás a karcsú derekat kiemeli, a telt derekat pedig összetartja és nem engedi kibuggyanni a hurkákat.
A magas lányok lapos cipővel is viselhetik, az alacsonyak pedig választhatnak élvasalt fazont, ami nyújtja a lábakat, illetve olyan szárhosszt és -szélességet, ami a legextrémebb sarokmagasságú tűsarkút és platformot is láthatatlanná teszi.
A farmer és vászon anyagú, illetve a mintás trapéznadrágok a casual viselet alapdarabjai, szövetből készült társaik azonban – rövid derekú blézerrel kombinálva – az irodában is viselhetők.

 

Magas derekú nadrág #2 – MARLENE NADRÁG

magas derekú nadrág

Ikonikus darabnak számít a A Marlene Dietrichről elnevezett, a 30-as évekből származó magas derekú nadrág. A marlene nadrág derékban szűk, csípőben kibővül, és széles, egyenes szárakkal rendelkezik.
A trapéznadrághoz hasonlóan a magassarkúval kombinált marlene nadrág is végtelen hosszú lábakat kölcsönöz viselőjének. A hatást tovább fokozhatja a vasalt él.
Az emelt derék karcsúsítja a derekat, a fazon legnagyobb adománya pedig az, hogy a csípő- és combtájéki felesleget láthatatlanná teszi!
Egyszínű, elegáns változata a business viselet része is lehet, mintás változatai pedig igazi bohém, lezser darabok, melyekhez a flip-flop vagy a sneaker illik leginkább.

 

Magas derekú nadrág #3 – SZŰK FAZON

magas derekú nadrág

Bár a szűk fazonú magas derekú nadrág kizárólag vékony alkatúaknak ajánlott, mégis rengeteg lehetőség rejlik benne. Élvasalt, szövet változata az irodában is hordható, bőrből készítve rockos, mintás anyagból varrva játékos, farmer változata sportos.

 

Tudj meg többet sajűt testalkatodról és a hozzá illő ruhákról itt! Ha érdekel, milyen fürdőruha illik testalkatodhoz, kattints ide!

Képek forrása: https://hu.pinterest.com/

Ha tetszett a cikk, kövess a Facebookon: https://www.facebook.com/yourstyleguidebyevakocsis/

 

Mentés

Mentés