Ajándékozz stílust és magabiztosságot! Ajándékutalványok stylist szolgáltatásokra 2020. november 10-től Karácsonyig 10% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Vásárold meg szolgáltatásaimat szeretteidnek ajándékba vagy saját részedre utalvány formájában! Az ajándékutalványokat ajánlott elsőbbségi küldeményként továbbítom, s a karácsonyi szezonban postázás költségét én állom. Az utalványok mindegyike névjegykártya méretű. Küldök hozzájuk ünnepi borítékot is, így neked már csak annyi a teendőd, hogy elhelyezd a borítékot a karácsonyfa alatt.

Megrendelésedet az info@ysg.hu e-mail címen és a +3630/4181102 telefonszámon adhatod le, a megrendelés ellenértékét pedig előre utalással tudod megfizetni. A megrendelésről a kapcsolatfelvétel módjától függően sms-ben vagy email-ben kapsz visszaigazolást. A megrendelt utalványt a jóváírástól számított 3 munkanapon belül kézhez kapod. Az ajándékutalványok a – járványhelyzetre való tekintettel – 2021. december 31-ig  használhatók fel. Nem névre szólók, így szabadon átruházhatók. A felhasználás időpontját a megadott e-mail címen vagy telefonszámon tudjuk egyeztetni.

Ajándékutalvány Színtanácsadási szolgáltatásra
A szolgáltatás tartalma: évszaktípus meghatározása, a megfelelő ruhaszínek, hajszín, ékszerek és smink színeinek kiválasztása.
Időtartam: 1,5-2 óra
Ár: 25.000,- Ft helyett 22.500,- Ft

Ajándékutalvány Teljes körű tanácsadásra
A szolgáltatás tartalma: évszaktípus meghatározása, a megfelelő ruhaszínek, hajszín, ékszerek és smink színeinek kiválasztása, teljes testalkat- és arcforma-elemzés és az előnyös fazonok és ékszerek meghatározása, az életmódhoz illő stílus kialakítása.
Időtartam: 3 óra
Ár: 32.000,- Ft helyett 29.000,- Ft

Ajándékutalvány Teljes körű tanácsadásra és gardróbrendezésre
A szolgáltatás tartalma: évszaktípus meghatározása, a megfelelő ruhaszínek, hajszín, ékszerek és smink színeinek kiválasztása, teljes testalkat- és arcforma-elemzés és az előnyös fazonok és ékszerek meghatározása, az életmódhoz illő stílus kialakítása, gardrób átválogatása, szükséges alapdarabok meghatározása.
Időtartam: 3+2 óra
Ár: 47.000 Ft helyett 42.000,- Ft

Ajándékutalvány Teljes körű tanácsadásra és közös vásárlásra
A szolgáltatás tartalma: évszaktípus meghatározása, a megfelelő ruhaszínek, hajszín, ékszerek és smink színeinek kiválasztása, teljes testalkat- és arcforma-elemzés és az előnyös fazonok és ékszerek meghatározása, az életmódhoz illő stílus kialakítása, közös vásárlás alkalomra vagy gardróbfrissítési céllal.
Időtartam: 3+3 óra
Ár: 54.000 Ft helyett 49.000,- Ft

Ajándékutalvány Mega csomagra
A szolgáltatás tartalma: évszaktípus meghatározása, a megfelelő ruhaszínek, hajszín, ékszerek és smink színeinek kiválasztása, teljes testalkat- és arcforma-elemzés és az előnyös fazonok és ékszerek meghatározása, az életmódhoz illő stílus kialakítása, gardrób átválogatása, szükséges alapdarabok meghatározása, közös vásárlás alkalomra vagy gardróbfrissítési céllal.
Időtartam: 3+2+3 óra
Ár: 69.000 Ft helyett 62.000,- Ft